قصه “برانچ تو”
برانچتو توسط خانم عسل نورایی و برادران میرزایی کاوه و کسری تاسیس و راه اندازی شده است. ایده اصلی برانچتو از علاقه شخصی خانم نورایی به صبحانه های متنوع، شیک و البته بدون زحمت، شکل گرفته است. قصه از این قرار بود که خانم نورایی یک نویسنده تازه کار بود و تا دیروقت مشغول نوشتن. در نتیجه صبح ها یا دل و دماغ آماده کردن صبحانه مورد علاقه اش را نداشت و یا اگر قرار بود به کافه ای برای صرف صبحانه بروند غالبا دیر شده بود. او و کاوه همیشه فکر میکردند چقدر خوب میشد اگر یک کسی صبحانه های متنوع و خوشمزه را درب منزل تحویل میداد. تا بالاخره خودشان دست بکار شدند و ایده صبحانه آنلاین را با کمک کسری اجرایی کردند. کاوه شروع به بسط و گسترش ایده صبحانه آنلاین و دیرهنگام کرد. نام “برانچ تو” (صبحانه دیرهنگام تو) را انتخاب و لوگوی آن را طراحی کرد (برانچ همان صبحانه دیرهنگام Late breakfast است). کسری نیز شروع به طراحی رسپی و ترکیبات منوی پیشنهادی کرد. “برانچ تو” فعالیت خود را پس از مطالعات اولیه و بررسی نیازبالای بازار در زمینه تهیه و تامین وعده صبحانه و ارسال آن درب منزل یا محل کار مشتریان، از اواخر سال 95 شروع کرد.
آشنایی با موسسین “برانچتو”
عسل نورایی: خانم نورایی متولد سال 1360 و زاده تهران است. او دیپلم طراحی فرش دارد و به کار نویسندگی مشغول است. از عسل نورایی به جز یکی دو داستان کوتاه چاپ شده چیزی در دسترس نیست. او یکی از نویسندگان برگزیده جشنواره تیرگان 2017 در تورنتو کانادا است.
کاوه میرزایی: برادران میرزایی هر دو فارغ التحصیل رشته مدیریت در مقطع دکتری هستند. کاوه متولد سال 1357 در تهران است. او دکترای تخصصی در بازاریابی بین الملل دارد. رساله دکتری کاوه میرزایی در حوزه رفتار مصرف کننده و به طور مشخص درباره نوآوری مصرف کننده و ارزش درک شده توسط مصرف کننده است. از او چندین مقاله در حوزه بازاریابی وجود دارد و کتاب رساله دکترای او نیز در دست چاپ است.
کسری میرزایی: برادر دیگر کسری میرزایی متولد 1362 و زاده تهران است. او نیز تحصیلات خود در حوزه مدیریت را در مقطع دکتری با گرایش کارآفرینی در فن آوری های نوین به پایان رسانده است. رساله دکترای کسری میرزایی در حوزه اکوسیستم کارآفرینی در شرکتهای نوآور و فن آور است. او مدرس دروس کارآفرینی در دانشگاه سراسری و علمی کاربردی بوده و مقالات متعددی در این حوزه به چاپ رسانده است. کسری میرزایی بعنوان دستیار تالیف و ویراستار در دو کتاب تخصصی دانشگاهی فعالیت داشته است.